σολωμος

σολωμος
......................................................................................"Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη"
...σελίδες των συντακτών της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα"...

~

...................................................."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ - Translate

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ - ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ «Ο αγώνας όσων συμμετέχουν σε στάση πληρωμών σύμφωνα με το σύνταγμα συνεχίζεται. Το κράτος ήδη έχει χάσει 90 δις από ανεξόφλητα χρέη.»

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Υπομένοντας τον καύσωνα......στην ''Σαχάρα'' της Λήμνου!


Αμοθύνες!

Αμμοθίνες: Ένα μοναδικό και συνάμα συναρπαστικό στοιχείο του περιβάλλοντος της Λήμνου είναι οι θίνες, τις οποίες συναντά κανείς στα βορειοδυτικά του νησιού σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από το χωριό Κατάλακκος. Πρόκειται για μια αμμώδη έκταση που οι ντόπιοι αποκαλούν "Παχιές Αμμουδιές". Η πρόσβαση σ' αυτή γίνεται μόνο με πεζοπορία από την παραλία Γομάτι με κατεύθυνση νοτιοδυτικά. Το θέμα είναι εντυπωσιακό καθώς το δασάκι με τις αγριελιές διαδέχεται απότομα ένα τοπίο με αστιβιές, ασφόδελους και αμμοθίνες με ψιλή κοκκινωπή άμμο. Μια νότα Σαχάρας στην καρδιά του Βόρειου Αιγαίου.
~~~~~~~~~~~

Κορυφαίο γεγονός για την Φωτογραφική Ομάδα Λήμνου φτάνει,σας προσκαλούμε όλους στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας αλλά και κατά τη διάρκειά της,να γνωριστούμε να μιλήσουμε να δείτε τα έργα μας και να μας δώσετε κουράγιο να συνεχίσουμε....σας περιμένουμε!!!!!
Μπλε | Έκθεση Φωτογραφίας στη Λήμνο από τα μέλη της Φωτογραφικής Ομάδας Λήμνου
Εγκαίνια: Σάββατο, 1 Αυγούστου 2015 | 21:00
Διάρκεια: 1-10 Αυγούστου 2015
Χώρος: Πίσω αυλή Γυμνασίου Μύρινας Λήμνου
Ώρες προσέλευσης: καθημερινά, 21:00 – 24:00,
είσοδος ελεύθερη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου