σολωμος

σολωμος
......................................................................................"Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη"
...σελίδες των συντακτών της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα"...

~

...................................................."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ - Translate

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ - ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ «Ο αγώνας όσων συμμετέχουν σε στάση πληρωμών σύμφωνα με το σύνταγμα συνεχίζεται. Το κράτος ήδη έχει χάσει 90 δις από ανεξόφλητα χρέη.»

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Έκθεση φωτογραφίας αφιερωμένη στο έργο του αρχιτέκτονα Αντώνη Χατζηγιακουμή, στον Ποταμό, στα Κύθηρα

Αντ. Χατζηγιακουμής: ο αρχιτέκτονας των Κυθήρων

Έκθεση Χατζηγιακουμή στα Κύθηρα

Συντάκτης: ΕΦ.ΣΥΝ.

Μια έκθεση φωτογραφίας αφιερωμένη στο έργο του αρχιτέκτονα Αντώνη Χατζηγιακουμή, στον Ποταμό, στα Κύθηρα, είναι μια όμορφη ιδέα για όσους επισκέπτονται το νησί. 

Αντ. Χατζηγιακουμής: ο αρχιτέκτονας των Κυθήρων

Οι κάτοικοι των Κυθήρων δεν τον ξεχνούν τον αρχιτέκτονα Αντώνη Χατζηγιακουμή (πέθανε το 2015) που επί χρόνια πολλά άφησε το αποτύπωμά του στο νησί συμβάλλοντας στο να διατηρήσει ένα αξιοθαύμαστο παραδοσιακό χρώμα, μακριά από κακογουστιά και μοντέρνες καταστροφές.
Δεν ήταν εύκολη δουλειά, είχε να δώσει μάχες με ιδιοκτήτες, μαστόρους και εργολάβους. Τις κέρδισε.
Φαίνεται σε μια έκθεση φωτογραφίας στο Πνευματικό Κέντρο του Ποταμού (μέχρι 28 Ιουλίου), που συγκεντρώνει το αρχιτεκτονικό του έργο στα Κύθηρα.
_____________
http://www.efsyn.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου